Архивни шкафове за документи

Архивни шкафове за документи

Има много случай, когато се изисква по-голяма степен на сигурност на съхранение и заключване на документите, които съхранявате. При тези обстоятелства, Ви препоръчваме да използвате метални шкафове за документи. Те осигуряват значително по-професионално заключване спрямо обикновените шкафове от ПДЧ.

Металните шкафове могат да бъдат ползвани за различни нужди: архив за документи или за съхранение на медицинска техника, лекарства, вещества и др., до които достъпа трябва да бъде регулиран.

Предлагаме различни класове метални шкафове за архив и складиране.

  • Полската марка "Malow" е добре известна със своите качества, техните продукти са с фабрично заварена конструкция.
  • Предлагаме също така и по-евтини варианти на метални шкафове, такива произведени в Китай. Основна разлика е, че те се сглобяват на място посредством болтове и транспортните разходи са много по-малки, този фактор определя и значително по-ниската им цена.Към всеки различен модел шкаф има инструкции за сглобяване, но също така, предлагаме и услугата монтаж или сглобяване на метални шкафове.

Голямо преимущество на металните шкафове е, че те имат по-голяма дълготрайност и осигуряват по-голяма защита от огън и вода, спрямо шкафовете от ПДЧ.

За всеки метален шкаф е предвидено да издържа необходимите документи, които ще бъдат съхранявани. При нормално ползване, запълването на рафта с архивни документи не може да бъде по-голямо от 40 кг. Ако ще съхранявате книги, класьори, брошури или др. отпечатани върху по-тежки хартии, може да ни потърсите за консултация.


Метален шкаф Carmen CR-1235 L

Метален шкаф Carmen CR-1235 L

312,92 лв. 333,91 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1262 J

Метален шкаф Carmen CR-1262 J

299,08 лв. 301,57 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1263 J

Метален шкаф Carmen CR-1263 J

206,03 лв. 204,52 лв.

Показани са от 1 до 28 от 39 резултата (2 страници)