Медицински шкафове

Медицински шкафове

В тази категория ще намерите медицинско оборудване и аксесоари! Тук ще намерите качествени на добра цена, специално предназначени за аптеки, лекарски кабинети, и болнични отделения. Нашата широка гама от продукти включва метални шкафове за аптеки, болнични легла и паравани, предназначени за подобряване на ефективността и комфорта на вашите пациенти и персонал.

Метални шкафове за аптека:
Нашият асортимент от метални шкафове за аптека е проектиран, за да осигури сигурно съхранение на лекарства и медицински материали. Те са изработени от здрави и издръжливи материали, които осигуряват дълготрайност и сигурност. Нашите шкафове са налични в различни размери и конфигурации, за да отговарят на специфичните нужди на вашата аптека.

Болнични легла:

Предлагаме разнообразие от болнични легла, които са комфортни и функционални. Те са оборудвани с множество настройки, включително регулируеми височина и наклон, за да осигурят най-добрите условия за пациентите. Нашите легла са с висока степен на хигиена и са лесни за почистване.

Паравани за събличане на пациенти:
За поддържане на личната интимност на пациентите предлагаме паравани за събличане, които са изработени от висококачествени материали и осигуряват дискретност и комфорт. Нашите паравани са лесни за почистване и могат да се използват в различни медицински среди.

Ние се стараем да предложим много добри продукти и услуги, които да отговорят на вашите нужди в медицинския сектор. Нашите цени са конкурентни, а качеството на продуктите ни е много добро и може да Ви консултираме за по-информран ваш избор. С нас можете да разчитате на бърза доставка и отлично обслужване на клиенти.

Пазарувайте с увереност в нашия онлайн магазин и инвестирайте в медицинското оборудване, което ще подобри качеството на грижата, която предоставяте. Нашите продукти са разработени с внимание към детайлите и отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. Благодарим ви, че избрахте нас за вашия доставчик на медицинско оборудване.


БЮРО MALOW BIM 212S

БЮРО MALOW BIM 212S

1 199,13 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1240 E

Метален шкаф Carmen CR-1240 E

386,77 лв. 469,57 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1247 LZ

Метален шкаф Carmen CR-1247 LZ

396,00 лв. 396,52 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1264 J

Метален шкаф Carmen CR-1264 J

192,92 лв. 229,57 лв.

Метален шкаф Carmen CR-1270 KM

Метален шкаф Carmen CR-1270 KM

359,08 лв. 427,83 лв.

Показани са от 1 до 24 от 24 резултата (1 страници)