Бюра

Предлагаме офис бюра с различни размери по ширина и дълбочина, за да отговорим на вашите индивидуални изисквания и предпочитания. Минималната ширина на бюрата е 100 см, което е достатъчно, за да се обособи едно функционално работно място. Дълбочината на бюрата се препоръчва да бъде с минималните 60 см, за да осигурим комфорт и удобство при работа.

В нашия асортимент ще откриете бюра с разнообразни видове крака. Можем да ви предложим бюра с изключително здрави и стилни метални крака, които осигуряват стабилност и дълготрайност. Също така, предлагаме бюра с крака от ПДЧ, които са функционални и визуално привлекателни.

Плоскостите за работа на бюрата се предлагат със стандартна дебелина от 18 и 25 мм, като можете да изберете варианта, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Нашите метални крака и основи за бюра представляват различни модели, които можете да разгледате в специално подготвената категория в нашия онлайн магазин.

За клиентите, които търсят максимален комфорт и функционалност, предлагаме бюра с възможност за регулиране на височината на работната плоскост. Тези бюра са снабдени с допълнителен компютър, който може да запомни до три различни позиции по височина, осигурявайки ви персонализирано работно пространство.

Срокът за доставка обикновено е в рамките на 13-15 работни дни, но при бюра с метални крака, може да се намали до 7-10 работни дни, за да ви предоставим по-бързо и удобно обслужване.

Изберете вашия идеален офисно бюро от нашия магазин и подобрете ефективността и комфорта на вашето работно пространство. Нашите продукти се отличават с високо качество и функционалност, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. Благодарим ви, че избрахте нас за ваш партньор при обзавеждането на вашия офис или работно място.


Показани са от 1 до 28 от 71 резултата (3 страници)