Метални шкафове

ОфисМебели.БГ Ви предлага функционално и професионално обзавеждане от метални шкафове за съхранение на документи в офис, дрехи, техника и медицинско оборудване.

При нас ще откриете качествените продукти на полската фирма Malow и бюджетно ориентирани шкафове за документи и облекло.

Предлагаме широка гама метални шкафове подходящи за съхранение на архивни документи и други материали, които трябва да се съхраняват при специфични условия, като повишена сигурност на заключването или устойчивост на пожар. Мебелите от метал са по-специфични като размери, заради тяхното по-трудно производство в малки серии и всеки производител има свой стандартен асортимент.

Съществуват модели шкафове, които комбинират повече от една функция, такива съчетания, най-често са шкафове за съхранение на документи и дрехи.

Стандартно модулите по широчина е 30, 60, 80, 90, 100, 120 и 140 см., а по височина повечето продукти са 90, 105, 130, 185 и 200 см.

Разполагаме със собствен транспорт и сме в състояние да изпълняваме много бързо поръчките направени при нас. Голяма част от предлаганото от нас метално обзавеждане, сме в състояние да ги доставим в определени случай и в рамките на деня, в който е направена заявката.


Филтрирай по категория