Гардероби

Гардероби

Предлагаме различни модели метални гардероби, предназначени за съхранение на дрехи за индивидуално ползване. Тук ще откриете богато разнообразие от модели метални гардероби, подходящи за училища, спортни зали, производствени предприятия или офиси, където е подходящо и/или целесъобразно ползването на различни дрехи от ежедневните. Предлаганите от нас модели са различни типове, като всички те са с индивидуално заключване за всяка врата и различен вид на конструкцията.

  • Метални шкафове за дрехи с заварена конструкция, произведени в Полша от Малов.
  • Метални шкафове за дрехи със сглобяема конструкция произведени в Китай.

Ако искате да създадете различна атмосфера в съблекалните или разполагайки гардеробите в общи пространства, може да поръчате те да бъдат в различен цвят от основния светло сив, комбинация от два-три или повече цвята. Разгледайте галерията и каталозите.

Произведените в Полша са с заварена конструкция и са по-стабилни и здрави, могат да бъдат поръчани и произведени с тях, докато тези произведени в Китай са с по-ниска цена и се сглобяват и могат да бъдат боядисани допълнително в България.

Ако стандартните размери на металните гардероби не отговарят на вашите нужди, при по-големи количества от единични бройки може да ги изработим по ваш проект в Полша с качествен детайл и конструкция с прекрасно боядисани панели.


Филтрирай по категория

Показани са от 1 до 28 от 57 резултата (3 страници)