Метални гардероби

Метални гардероби

Открийте перфектното решение за съхранение на дрехи с нашите разнообразни модели метални гардероби. Независимо дали искате да обзаведете училище, спортна зала, производствено предприятие или офис, ние предлагаме гардероби, които отговарят на вашите нужди за индивидуално ползване.

Нашите модели се предлагат с възможност да се заключват индивидуално, осигурявайки сигурност и поверителност на съхранените дрехи. Можете да избирате от два вида метални гардероби - тези с заварена конструкция, произведени в Полша от Малов, и тези със сглобяема конструкция, произведени в Китай.

За да създадете уникална атмосфера в съблекалните или да придадете индивидуалност на общите пространства, предлагаме възможност за гардеробите да бъдат боядисани в различни цветове. Освен основния светло сив цвят, можете да изберете комбинация от два-три или повече цвята. Разгледайте нашата галерия и каталози, за да се вдъхновите.

  • Металните гардероби, произведени в Полша, са с заварена конструкция, която ги прави по-стабилни и издръжливи. Също така, можем да изработим гардеробите според вашите специфични размери и изисквания. Те ще бъдат произведени с висококачествени детайли и боядисани в желаните от вас цветове.
  • Ако търсите по-бюджетно решение, нашите гардероби, произведени в Китай, предлагат по-ниска цена и се сглобяват в помещението където ще бъдат поставени. Монтажът може да го извършим ние като допълнителна услуга или да ги сглобите вие - във всеки пакет има инструкции за. Освен това, те могат да бъдат боядисани допълнително в България, за да отговарят на вашите специфични предпочитания.
С доказан опит и професионализъм, ние сме готови да отговорим на вашите нужди за метални гардероби. Ако имате по-големи количества и искате персонализирани проекти, можем да ви предложим гардероби, изработени специално по ваш проект в Полша. Нашата цел е да ви предоставим висококачествени гардероби с превъзходно изпълнение и функционалност.


Филтрирай по категория

Показани са от 1 до 28 от 32 резултата (2 страници)