Шкафове с чекмеджета

Шкафове с чекмеджета

Метални шкафове с чекмеджета за чертежи и постери, както за кардекс папки и картотеки.

Това е специална част от металните шкафове, която е специално проектирана за бърз достъп, качествено съхранение без огъване на листа или хартии и лесно прибиране и изваждане на документи. Предлаганите от нас метални кардекси, са в две ценови категории, едните са на полската фирма Malow и са със заварена конструкция, а другите са произведение в Китай и се сглобяват допълнително

Металните кардекси са изключително подходящи за съхранение на досиета заради лесния достъп и възможност за подредба, както по хронологичен път, така и по азбучна подредба. Документите в тези шкафове се подреждат в специални папки, наречени "кардекс папки" и в зависимост от дебелината побират и различен брой документи. Дълбочината на чекмеджетата за металните кардекси на Malow, в който могат да се подреждат такива папки е приблизително 52 cm и в зависимост от вашите документи и потребности всеки може да избере подходящия за него кардекс.

Разновидност на тези метални шкафове са картотечните шкафове. Предлаганите от нас метални картотечни шкафове представляват различни по габаритен размер, но за стандартни информационни картони. Всеки метален шкаф има индивидуално заключване, като то блокира едновременно всички чекмеджета, и се вади само по едно от чекмеджетата, за да се предотврати преобръщане на шкафа.


Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)