При предявяване на гаранционен сервиз е необходимо удостоверяване на датата на покупката от нас с касова бележка, документ за направено плащане по банка или емайл кореспонденция.

 

ГАРАНЦИЯ ЗА МЕБЕЛИ ОТ ПДЧ:

Мебелите трябва да се поддържат сухи и върху тях да не се поставят трайно влажни предмети. При намокряне на тяхната повърхност трябва да се подсуши незабавно.

При отлепяне на кантове трябва да се свържете с нас възможно най-бързо.

 

ГАРАНЦИЯ ЗА СТОЛОВЕ:

Гаранцията включва правилната работа на механизмите и здравината на конструкцията, както и качеството и цялостта на материалите от които е произведен продукта съобразно предписанията за всеки един направени при нас.

Гаранцията важи при правилната и нормална употреба на закупените столове и други продукти.

Издържливост на някой от компонентите на столовете:

  • Всички столове от серията „eco” произведени в Китай са проектирани да издържат до 80 kg.
  • Всички пластмасови кръстачки са проектирани да издържат до 110 kg.
  • Всички метални кръстачки са проектирани да издържат до 120 kg.
  • При пластмасови подлакътници на всички китайски столове свързващи седалката и облегалката трябва да се знае, че те са проектирани да придържат тези два елемента, а не да издържат вашата тежест при наклонен максимално назад механизъм – върху облегалката. Също така всички усилия възникнали успоредно на пода и седалката са противопоказни и могат да нарушат цялостта на подлакътниците на едно или повече места.

Посочените килограми са за статични натоварване, а не при рязко отпускане/сядане!

Всички сглобки по механизмите трябва да бъдат затегнати при ползването на столовете:

  •  Механизмите между седалка и облегалка не са предвидени да бъдат ползвани в отключено положение, а да бъдат поставени в удобна позиция за седящия и той да бъде заключен.

Миенето на естествената и изкуствената кожа на столовете да става само със специализирани препарати предназначени за конкретния модел стол. Възможно е почистването им с вода, но трябва да бъдат подсушавани веднага!. Забранено почистването им с препарати за почистване на съдове и други повърхности поради по-голямата им агресивност, тези препарати изсушат и увредят кожената повърхност изключително бързо и силно.

Всички предявени гаранционни претенции ще бъдат съобразени с вида и цялостта на околните пластмасови елементи.


ГАРАНЦИЯ ЗА МЕТАЛНИ СТЕЛАЖИ, ШКАФОВЕ, КАСИ И СЕЙФОВЕ.

Металните шкафове/стелажи трябва да бъдат нивелирани преди да бъдат натоварени и ползвани, като не е допустимо претоварването на рафтовете или натоварване с допустимата носимоспособност в една точка/област, а трябва да бъде равномерно разпределено.

Металните мебели трябва да се поддържат сухи и върху тях да не се поставят трайно влажни предмети. При намокряне на тяхната повърхност, тя трябва да се подсушава незабавно.

Монтирането и захващането на шкафове и каси към стени и подове трябва да бъде извършено само към гладки повърхности и след като сте сигурни, че при монтажа конструкцията няма да бъде усукана.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

Всички столове и мебели са предвидени за вътрешна употреба в не влажна и не мокра среда, равни и гладки подови настилки. Продукти с ръжда и/или повишили своя обем следствие влага не подлежат на гаранция заради лошо съхранение, също така и елементи с нарушена цялост вследствие горните условия.

Всички проблеми и транспортни дефекти възникнали при доставка с куриер трябва да бъдат предявени с протокол при получаване на столовете или мебелите или да бъде отказано получаването й. Във всички други случай Вие поемате разходите за отстраняване на възникналия проблем.

Всички мебели са предвидени да се съхраняват при температури от 0 до +40 градуса. Възможно е да възникнат пластични проблеми в мебелите при преминаване на тези граници. 

За предявяване на гаранционен сервиз не е необходимо показване на гаранционна карта, а информиране с условията по-горе.