0


В края на летния сезон и преди началото на учебната година завършват ремонтите на много от училищата в България.Най-подходящото оборудване е от металните шкафове, заради своята издържливост. Естествено при разполагане на гардеробчета в коридори е необходимо те да са негорими за да се осигури при инцидент възможно най-безпроблемно евакуацията на децата и учениците. Това е едно от изисквнията заради което службите по пожароопасност и известяване издават протоколи за премахване на всякакви горими материали от коридорите.

За съхранение на дрехите на учениците може да изберете различни модели метални гардероби, а за съхранение на документите е подходящо бюджетното решение за по-евтин китайски шкаф с височина 185 см., широчина 90 см. и дълбочина 40 см. или полски метален шкаф с размери 200/80/44 см. И двата шкафа са подходящи и решението трябва да бъде взето на база бюджет, колко активно ще бъде използван шкафа и къде ще бъде разположен. Най-важните условия за дълготрайност на шкафовете е те да бъдат нивелиранида не бъдат претоварвани и да не бъдат местени докато са натоварени с документи или предмети.


От столовете, се търсят най-често посетителски столове в дамаска или такива в комбинация на стол с масичка за писане.


Предлагаме и шкафове, бюра, контейнери и различни други офис мебели, за които може да ни представите проект.


Ако искате да си подсигурите, че ще ги има налични мебелите в момента когато ви трябва, ние ще поемем ангажимент, да ги запазим в наш склад, докато дойде удобния за вас момент да ги доставим. Извършваме доставка до всяка точка в България. Може да се свържете с нас на телефон 0889 89 69 29.

Ето няколко снимки на обзавеждане, което сме доставяли в разни точки на България.

Comments

Write Comment